Satılık Helmet
Şu kişiden alıntılanmıştır: admin tarhinde 03 Nisan 2024, 18:22Sualtında hava kaynağı dışardan (Basınçlı Tüpten) Alınarak sualtında yürüyerek yapılan dalış.
Palet maske ve maps kullanılmadan hazırlanan platform da ( güzergâhta) Yüzme bilmeyenlerinde sualtını keşfetmesine imkan tanıyan bir proje. 6 kişinin aynı anda dalabileceği donanım.
- 6 Adet Helmet
- 1 Adet Kontrol Paneli (10 Litrelik Alüminyum Tüpe Bağlı Besleme ve 6 Adet Regülatör ve çıkış aparat ve vanaları,1 Adet emniyet vanası
- 40 Litrelik 200 Bar. 8.000 Litre Hava bankası Kompresör ile hava takviyesi ve dolum yapılma vanaları
- Hava bankasından kontrol paneline 60 Bar 30 Metre hortum
- 6 Adet Kontrol panelinden helmet lere 40 Bar 15 şer metrelik hortum
- 1 adat 15 litrelik 200 bar ve acil durum tüpü vanaları ve finimetresi
- Kurumu, montajı ve kullanımı için 2-3 günlük Servis Hizmeti
7 kalemden oluşan tüm bu malzemeler ile teknik servis hizmeti dahil (Transfer ve sualtı platformu hariç)
İletişim: 0537 562 36 03
Toplam 27.500,$ + KDV
Sualtında hava kaynağı dışardan (Basınçlı Tüpten) Alınarak sualtında yürüyerek yapılan dalış.
Palet maske ve maps kullanılmadan hazırlanan platform da ( güzergâhta) Yüzme bilmeyenlerinde sualtını keşfetmesine imkan tanıyan bir proje. 6 kişinin aynı anda dalabileceği donanım.
- 6 Adet Helmet
- 1 Adet Kontrol Paneli (10 Litrelik Alüminyum Tüpe Bağlı Besleme ve 6 Adet Regülatör ve çıkış aparat ve vanaları,1 Adet emniyet vanası
- 40 Litrelik 200 Bar. 8.000 Litre Hava bankası Kompresör ile hava takviyesi ve dolum yapılma vanaları
- Hava bankasından kontrol paneline 60 Bar 30 Metre hortum
- 6 Adet Kontrol panelinden helmet lere 40 Bar 15 şer metrelik hortum
- 1 adat 15 litrelik 200 bar ve acil durum tüpü vanaları ve finimetresi
- Kurumu, montajı ve kullanımı için 2-3 günlük Servis Hizmeti
7 kalemden oluşan tüm bu malzemeler ile teknik servis hizmeti dahil (Transfer ve sualtı platformu hariç)
İletişim: 0537 562 36 03
Toplam 27.500,$ + KDV
Yüklenmiş Dosyalar: